Dongguan Joy Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Новини

Стъпките трябва да бъдат изяснени при прилагането на безчетния постоянен двигател
Време за освобождаване: 2020-08-06 10:46:28  Хитове: 9

DC двигател е вид въртящ се двигател, който може да преобразува електрическата енергия в механична енергия (DC двигател) или механична енергия в DC електрическа енергия (DC генератор).Това е вид двигател, който може да реализира преобразуването на електрическа и механична енергия.Следва да обърнем внимание на методите и стъпките на работа при използване и движение, за да предотвратим неправилната работа и да повлияем на ефекта на използване.Какви са основните въпроси, на които следва да се обърне внимание в заявлението?


1.Преди разглобяване, проверете външния вид на безчетливия DC двигател и след това използвайте сгъстен въздух, за да издухате праха на повърхността на безчетливия DC двигател и да избършете повърхностната мръсотия.


Второ.Selec&2535;116; работното място wher&১101; безчетливият DC двигател се разглобява и почиства околната среда.


Три.Запознат с характеристиките на конструкцията и техническите изисквания за поддръжка на безчетния постоянен двигател.


4.Подгответе специални инструменти и оборудване за разглобяване.


Пет.За да се разберат по-добре дефектите в работата на безчетния постоянен двигател, проверката и изпитването могат да бъдат извършени преди разглобяването, ако условията позволяват.Поради това безчетливият DC двигател се зарежда за пробег, като температурата, звука, вибрациите и другите условия на всяка част на безчетливия двигател се проверяват подробно и се проверява напрежението, тока, скоростта и т.н.След това товарът се отделя и съответно се провежда проверката за натоварване.Измерва се и записва тока без натоварване и загуба на натоварване.


Шести.Изключи захранването, махни външните кабели на безчетния DC двигател и направи записи.


Седем.Изберете мултиметър за изпитване на изолационната устойчивост на безчетния DC двигател.За да се сравнят стойностите на съпротивлението на изолацията, измерени при последния ремонт, и да се прецени тенденцията за промяна на изолацията и статуса на изолацията на безчетливия DC двигател, изолационната устойчивост, измерена при различни температури, следва да се преобразува в една и съща температура, обикновено 75 845;.


Осем.Когато абсорбтивността е по-голяма от 1.33, това означава, че изолацията на безчетливия DC двигател не е засегната от влага или влажността не е сериозна.За сравнение с предишни данни, абсорбтивността, измерена при всяка температура, също следва да бъде преобразувана в една и съща температура.


Девет.След като проверим всички проблеми, ще се справим с откритите проблеми, ще ги сглобим напълно и ще проведем проверката.

Използва се главно като DC двигател, електролиза


Генераторът на DC е машина, която преобразува механичната енергия в електрическа енергия.Използва се главно като DC двигател, електролиза, галванизиране, електрическо топене, зареждане и захранване на генератора за променлив ток.Въпреки че на място wher& Common 351;101; е необходим пряк ток, силовите коригиращи елементи също се използват за преобразуване на променлив ток в пряк ток, но от някои аспекти на работните показатели, захранването с променлив коригиращ ток не може напълно да замени генератора на постоянен ток.

3.jpg


предишен: Влияние на матери...

Следващия: Какви са мерките з...